LES MOULINS DE BOUSSET
CHIDDES • Heel rustig gelegen watermolen in het gehucht Bousset, 2 km van het plaatsje Chiddes, in het zuiden van het natuurgebied de Morvan, ca 30 km van de stad Autun. De ligging is waarlijk idyllisch te noemen. Een heerlijke vakantiewoning voor mensen die rust en natuurschoon kunnen waarderen.

De weg naar het vijf huizen tellende Bousset houdt bij de watermolen op. Aan de achterzijde beschikt u over een schaduwrijke tuin met barbecue. Aan de voorzijde ligt een privémeer ,het Etang de Bousset van ca 2 ha, waar u gebruik van kunt maken (kano's aanwezig) . Een riviertje van de 1e categorie naast het huis zorgt ervoor dat het overtollige water wordt afgevoerd. Hier kunnen kinderen pootje baden, dammetjes bouwen en afkoelen bij de watervallen.

De streek biedt vele mogelijkheden om te fietsen, mountainbiken, wandelen en vissen. Fiets- en wandelkaarten zijn aanwezig.

De aangegeven prijzen zijn van 1-4 personen. Voor 5-8 personen betaalt u € 100 per week extra.

Voor ontspanning vind je veel spelletjes in de kast, een jeu de boulebaan in het weiland en een tafeltennistafel en tafelvoetbal in de stal. Er zijn ook twee kano's beschikbaar.

We verhuren nog een andere molen. Voor meer informatie bezoek zeker onze website.
Bousset 301
58170 Chiddes, Frankrijk
breng me hierheen