VAKANTIEHUIS PIETERSHEIM
LANAKEN • Ideaal voor scholen & groepen.

Vakantiehuis Pietersheim, gelegen op de kinderboerderij te Lanaken is de ideale gelegenheid voor een aangenaam verblijf van één of meerdere dagen. Niet alleen scholen, verenigingen maar ook gezinsgroepen zijn welkom voor een spannende overnachting in Pietersheim. Heerlijk rustig overnachten met de hele familie… altijd leuk!!

Met de kinderen kan je gezellig rondkuieren tussen de vele boerderijdieren. Daarna kunnen ze ravotten in de vernieuwde speeltuin!! Die is trouwens aangepast aan kinderen met een handicap. Zomers weer? Dan kunnen ze lekker plonsen in het waterspel. Vergeet zeker het Huis van Lotte & Giel niet, een educatieve stal met meer dan 20 inheemse kippen- en konijnenrassen.

Onderneem ook de kaboutertocht. Eekhoorn Kwip en zijn kaboutervrienden brengen de kinderen langs de mooiste plekjes van Domein Pietersheim. Onderweg worden ze uitgenodigd om deel te nemen aan toffe natuurspelen. En dat allemaal gratis! Een ritje met de huifkar of een speelse natuurwandeling met gids? Geen probleem maar reserveer tijdig!

Het vakantiehuis biedt de nodige luxe. De 17 vierpersoonskamers zijn allemaal voorzien van douche en toilet en de gezellige ontmoetingsruimte biedt de nodige privacy en gezelligheid. Overnachten kan in volpension maar zelfkook is ook mogelijk. Bij de formule “zelfkook” maakt u gebruik van een degelijke grootkeuken. In het vakantiehuis is er plaats voor 68 personen (minimaal 24personen). Het grote terras biedt uitzicht op de hele kinderboerderij!

Meer info :
Tel. + 32 89 71 21 20 pietersheim@lanaken.be
mail ons
0032.89 71 21 20
Neerharenweg 12
3620 Lanaken
breng me hierheen