DE HEURWINNING
TONGEREN • Als je dringend aan vakantie toe bent, kom dan naar de Heurwinning. Hier logeer je in een prachtige vierkantshoeve van 1900. In de voormalige stallingen hebben we vier woningen ingericht voor toeristen: 1 van 4 personen, 2 van 6 personen, en 1 van 12 personen.

Bij aankomst krijgen jullie een limburgvakantiepas aangeboden waarmee je recht hebt op heel wat kortingen en voordelen bij onze toeristische attracties en bezienswaardigheden. Meer info : www.limburgvakantiepas.be

De woningen zijn stijlvol en landelijk ingericht en voorzien van alle mogelijke comfort. Hier krijg je een hartelijke en gastvrije ontvangst zodat je je spoedig thuis voelt. Iedere woning heeft een eigen terras.

Je logeert in het kleine dorpje Diets-Heur met een 800-tal inwoners. Een dorp waar nog iedereen iedereen kent en waar je door iedereen gegroet wordt. Ook de dorpbewoners vinden het fijn om toeristen te ontvangen en staan dan ook klaar voor een kleine babbel op de straat.

Diets-Heur is een deelgemeente van Tongeren, de oudste stad van België. Het centrum van Tongeren bevindt zich slechts op 3 km.

Wij verhuren onze woningen ook met ontbijt. Jullie ontbijten bij ons in de woonkamer. Jullie krijgen een ruim ontbijt geserveerd met zelfgemaakte confituur, scharreleitjes van onze kippen, appelsap van onze boomgaard,....
mail ons
0032.012 21 06 82
Heurstraat 47
3700 Tongeren
breng me hierheen