LUXE VAKANTIEVILLA OP CORSICA
PORTO-VECCHIO • Luxe vakantievilla op Corsica aan zee met zwembad en een panoramisch uitzicht op de zee en de Corsicaanse bergketen dat u sprakeloos zal maken.

Dankzij de terrassen en het overloopzwembad dat het hele seizoen geopend is, met uitzicht op het kristalheldere water van de Middellandse Zee, kunt u dagelijks zonsopgangen bewonderen boven de Corsicaanse bergen en zonsondergangen boven de zee en de Sanguinaires-eilanden.
De prachtig aangelegde tuin is bezaaid met prachtige granieten rotsen. Drie grote terrassen en een hoekje van maquis bieden schaduwrijke plekjes van waaruit u op elk moment van de dag het landschap kunt bewonderen.

Met zijn 300 m2 woonoppervlak en zes slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan 11 personen.
De villa is elegant ingericht met antiek meubilair en schilderijen, die vrij ongebruikelijk zijn in een huis dat te huur wordt aangeboden.

De tuinen en het zwembad worden het hele jaar door wekelijks onderhouden. Indien nodig is de beheerder zeven dagen per week beschikbaar.

Maaltijden kunnen worden bereid in de hoofdkeuken, een keuken op zwembadniveau of op een gasgrill op zwembadniveau. Naast de overdekte eetkamer zijn er drie buitenterrassen uitgerust met tafels voor tien tot twaalf personen voor de maaltijden.

Vier van deze slaapkamers bieden uitzicht op zee, het zwembad en de bergen. Een zesde kleine
slaapkamer zonder badkamer is voorzien van een eenpersoonsbed. Alle kamers zijn uitgerust met beddengoed van hoge kwaliteit, alle badkamers zijn voorzien van handdoeken, zeep, toiletpapier, haardroger enz...
mail ons
0033.0644662121
Lot. du Ziglione,
20137 Porto-Vecchio, Frankrijk
breng me hierheen