'T DORPSHUYS
OPOETEREN • Onze vakantiewoning (voor maximaal 12 personen) is omringd door het enige Nationaal Park van België. Door zijn ligging is dit de ideale locatie voor natuurbeleving, sightseeing, watersporten of shoppen.

Vanaf onze vakantiewoning kan men te voet, met de fiets of met de mountainbike starten voor een ontspannen tocht door de omliggende natuurgebieden van het Nationaal Park Hoge Kempen. Ook grensoverschrijdend fietsen (in Nederland of zelfs tot in Duitsland) is mogelijk.

Watersporters kunnen naar het Rivierpark Maasvallei om te suppen op de Maasplassen of om een avontuurlijk tochtje te kajakken of raften op de Maas!
Shoppers kunnen hun hartje ophalen in Maasmechelen Village, Genk, Bree, Maaseik of even over de grens in Maastricht.

Onze vakantiewoning ’t Dorpshuys, het historisch oud gemeentehuis van Opoeteren, kan gehuurd worden voor maximaal 12 personen voor minimaal 2 nachten en is rolstoeltoegankelijk, met een aangepaste kamer op het gelijkvloers.

Met 4 sterren bieden wij je een massa comfort: 5 slaapkamers met WC/douche, airco, wifi en een smart tv. De leefruimte beneden heeft een grote keuken met een comfortabele eet- en zitplaats met smart tv.

Hou je van het buitenleven? Er zijn drie grote terrassen om samen te genieten, te relaxen of te zonnebaden. Parasols van samen 25 m² beschermen je tegen de hitte als je onze nieuwe lounge-terras uitrust. Culinair genieten op mooie avonden is mogelijk met onze grote gas bbq.

Voor ontspanning is er een echte petanquebaan en kinderen kunnen hun energie kwijt in onze ruime duurzaam ingerichte speeltuin.

Kom je met de fiets of mountainbike? Er is een overdekte fietsenstalling (met stopcontacten voor elektrische fietsen) om je fiets veilig weg te zetten.

Er is een ruime privé parking met slagboom.
mail ons
0032.487 90 67 37
Schoolstraat 13
3680 Opoeteren
breng me hierheen