SCRAB&BLE;: APARTMENT IN SMART BIO-ECOLOGICAL HOUSE
BORNEM • De woning is in 2016 volledig gerenoveerd en (ver)bouwd volgens de passiefhuisregels. Daardoor heeft het een zeer laag energieverbruik (EPC-7). Elektriciteit wordt voornamelijk geproduceerd door zonnepanelen en (binnenkort) opgeslagen in batterijen. Warm water wordt opgewekt door de zonneboiler (heatpipes). De meeste materialen zijn van ecologische oorsprong: het is een houten skeletgebouw, geïsoleerd met papier (cellulose). Decoratie is gedeeltelijk gerecyclede materialen (bijvoorbeeld oude houten deuren).
De woning wordt bediend en bewaakt door een domoticasysteem.

Het appartement heeft 2 slaapkamers en een woonkamer. Elke slaapkamer heeft een aparte badkamer met douche. Een van de kamers heeft een balkon met uitzicht op de bush en de ecologische tuin met zwembad.

Het is gelegen in het centrum van een driehoek gevormd door Gent, Antwerpen en Brussel, midden in de natuur langs de Schelde. Het maakt deel uit van een officieel 'Stiltegebied' waar natuurlijke geluiden luider zijn dan door mensen gemaakt geluid (althans meestal). Grote kans dat u meerdere dieren in de tuin of in de omgeving ziet zoals: herten, blauwe reigers, ijsvogels, bonte en groene spechten en uitzonderlijk ook een bever.
DIJKSTRAAT
2880 Bornem
breng me hierheen