DROOMHUIS IN HONGARIJE
NAGYDOBSZA, BARANYA • In een leuk dorpje, nabij Szigetvár (12 km) en Barcs, de grens met Kroatie (20km) en 45 km van de culturele hoofdstad Pécs hebben wij 4 prachtig verbouwde authentieke en luxe vakantieboerderijen.
Alle huizen hebben een privézwembad in de eigen tuin!

Het Voorhuis is heel ruim en fijn voor 2 personen, eventueel 4, dit is het voorste gedeelte en originele woongedeelte van de woonboerderij waar wij zelf continue wonen.

Het Muemlék staat helemaal vrij op een omheinde tuin van ongeveer 2500 m2 (uw honden zijn welkom!). Mer 3 slaapkamers en 4 badkamers, heerlijke ruim en voor 6 personen lekker luxe, maar ook mogelijk voor 10. Het grote (5 x 10) zwembad met verlichting in de mooie tuin met de grote overkapte veranda is heerlijk om te verblijven.
Het Muemlék is rolstoel toegankelijk!

De gezellige Boerderij, is in 2014 helemaal gerenoveerd. Een enorme veranda (40 m2)achter het huis met het zwembad ervoor. Ook vrijstaand en een eigen omheinde tuin, honden welkom!
Er zijn 2 slaapkamers voor 4-5 personen een prima ruime boerderij!

Het Landhuis is een prachtige boerderij, ook vrijstaand met eigen omheinde tuin, een opzet zwembad van 6 x 3. 2 slaapkamers en een zeer royale living met eetkamer. Een extra gastenhuisje biedt een extra optie voor meer gasten. In de hoofdwoning zijn 4 slaapplaatsen.
Fo Utca 88
7985 Nagydobsza, Baranya, Hongarije
breng me hierheen