ZALASPA
ZALAKöVESKúT • Welkom in zonnig West Hongarije waar het leven nog goed & goedkoop is en het klimaat in de zomer mediterraan. U zult dan ook veel plezier beleven aan ons heerlijke zwembad. En dat voor een prijs waar u in Frankrijk of Spanje nog niet eens een tent huurt!

Op het ruime terrein (4000 m2) van ons kleinschalige villa-resort verhuren wij 2 prachtige vrijstaande villa's en 1 splinternieuw luxe chalet. Zowel de villa's als het chalet zijn van alle moderne comfort voorzien bijv. vaatwasser, wasmachine, airco, rainshower en ligbad, groot en diep zwembad, Finse buitensauna, NL Sat TV, buitendouche, grillterras, free wifi, poort met afstandbediening etc.

Op het grote natuurstenen zwembadterras met tropische borders kunt u heerlijk relaxen op de ligstoelen en ligbedden. Zowel de villa's als het chalet hebben daarnaast hun eigen terras, bbq en tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een speeltuin met o.a. een reuzetrampoline, schommels, een wip en een zandbak.

Ons kleinschalige resort ligt op ca. 150 km van de Oostenrijkse grens, vlakbij het Balatonmeer. Het is goed in één dag te rijden (1250 km, bijna allemaal snelweg), maar u kunt natuurlijk ook onderweg een hotel nemen.

Het dorp waar de villa’s staan ligt in een schilderachtige groene omgeving met glooiende heuvels, wijnbergen en fraaie uitzichten. Niet voor niets is vorig jaar net buiten het dorp een splinternieuwe uitzichttoren gebouwd. U kunt dan ook direct vanuit huis fraaie wandelingen en/of fietstochten maken. Er zijn net nieuwe fietsroutes uitgezet die ook langs onze villa's lopen. Bij het dorp ziet u veel dieren o.a. lama's, buffels, prachtige paarden, mangelica's etc.

Het zandstrand aan het Balatonmeer is niet ver weg. Vlakbij de villa's (3km) ligt in Kehida een groot Thermaal Bad annex Zwemparadijs met 12 binnen en buitenbaden, diverse glijbanen, golfslagbad en allerlei wellnessfaciliteiten. Daar vindt u ook een prachtige nieuwe 18 holes golfbaan: ZalaSprings. Vlakbij is ook Heviz met zijn beroemde vulkaanmeer met Japanse lelies en gezellige winkeltjes, bars, beautycenters en vele goede en goedkope restaurants.

Ook als u van (sport)vissen of watersport houdt zit u goed bij ons: er is een mooi groot vismeer vlakbij en ook in het Balatonmeer is het goed vissen, zeilen en zwemmen; ook kunt u er diverse boottochtjes maken of zelf een boot huren. Er zijn ook fraaie kastelen en grotten te bezichtigen en pittorekse dorpjes te vinden.

Natuurlijk mag ook een bezoek aan een van de vele (wijn)festivals niet ontbreken.

Kijk snel op onze website voor meer informatie, ervaringen van onze gasten en heel veel foto's!
mail ons
0031.36537 31 10
Fő utca
8354 Zalaköveskút, Hongarije
breng me hierheen