VILLA BOUTEN
FERTöSZENTMIKLóS • Villa met zwembad in Fertoszentmiklos bij Sopron met veel privacy voor max. 8 personen. De villa ligt net over de grens met Oostenrijk tussen Wenen, Boedapest en Bratislava.

Voor fietsers zijn er leuke fietsroutes rond de Neusiedlersee en Nationaalpark. Liefhebbers van de golfsport komen aan hun trekken, want vlakbij ligt de grootste golfbaan van Hongarije met 9 en 18 holes.

Er is een strand om te zwemmen en surfen zowel aan de Oostenrijkse kant als de Hongaarse zijde, op enkele kilometers van de villa.

Liefhebbers van de Hengelsport zitten vlakbij zee en de meren. De velden en het bosrijk gebied zijn uitstekend geschikt voor de jachtsport op wild.

Voor de kinderen is er het Marschenpark, een groot pretpark op enkele km.

Voor mensen die hun horizon verder willen uitbreiden, zijn er veel mogelijkheden, zoals een bezoek aan Slowakije met de hoofdstad Bratislava of het bergmassief van de Lage en Hoge Tatra, waar nog beren en wolven in de vrije natuur rondlopen. Ook Kroatië en Slovenië, met stranden aan de Adriatische zee liggen binnen een aanvaardbare afstand waardoor verrassende tochten mogelijk zijn.

Op nog geen 2 km afstand van het vakantieverblijf prijkt het beroemde Eszterhazy kasteel waar Josefh Haydn 28 jaar lang hofdirigent is geweest. Het kasteel is met het paleis van Versailles en Schloss Schónbrunn een van de drie authentieke barok rococo kastelen van de wereld.

In de naaste omgeving van de Villa bevinden zich winkels, supermarkten en restaurant's op 4 a 5 min lopen.

De villa heeft een open en volledig ingerichte keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers met douches en ligbad. Verder is er cv, sateliet-tv en wifi aanwezig.

In de tuin een verlicht zwembad 8 x 5 x 1,50 mtr met professionele zuiveringsinstallatie.
Ady Endre utca 5
9444 Fertöszentmiklós, Hongarije
breng me hierheen