VAKANTIEHUIS SEEPARK KIRCHHEIM
KIRCHHEIM • Ruime & luxe vakantiewoning te huur met grote zonnige tuin, grenzend aan het bos op een gezellig vakantiepark in Duitsland.

Prijs per week al vanaf € 75,- per nacht (incl. beddengoed, schoonmaak en gas,water,licht) voor 8 personen. 5 slaapkamers (1 beneden) & 2 badkamers (ook 1 beneden).

Onze gasten genieten van een aantal prettige extra’s. Zo heeft ons vakantiehuis een groot terras met tuinset en picknicktafel, wasmachine, afwasmachine, een grote koelkast met 3 vrieslades, telefoonaansluiting, DVD speler, Nederlandse TV zenders, Apple TV (film on demand), Senseo, een grote barbecue, kinderstoel en een degelijk campingbedje.

Ook mogen onze gasten gratis gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark. Vooral het binnenzwembad is erg populair ! Andere faciliteiten zijn o.a. een binnenzwembad, sauna, miniclub, kegelbaan, waterskibaan en tennisbaan.

Seepark Kircheim ligt in de provincie Hessen. Dit groene berglandschap sluit aan op het skigebied Hoog Sauerland. Alle vakantiehuizen zijn gelegen rondom een 10 hectare groot stuwmeer.

In de directe omgeving is er ook veel te beleven op cultureel en historisch gebied. Het dichtstbijzijnde ski-gebied is 15-20 minuten rijden, ideaal ! De bobslee en rodelbahnen zijn ook zeer aan te raden en in Kirchheim is er een erg mooi buitenzwembad voor de zomermaanden.

Kortom: je kunt hier een hele leuke en betaalbare vakantie vieren.

Kijk op onze website voor meer informatie. U kunt ook bij ons terecht voor het reserveren voor een 6 persoonshuis of het hotel Seepark Kirchheim.

Wil u reserveren, bel dan met +31 (0)6 1380 6230 Of stuur een e-mail naar info@huisje-huren.com

http://www.youtube.com/watch?v=AhxhYWGMgcw
Reimboldshäuser Straße
36275 Kirchheim, Duitsland
breng me hierheen