SAUERLANDHOME - FINSE BLOKWONING IN SAUERLAND
DIEMELSEE, SUDECK • Luxe Finse vakantiewoning Sauerland met hottub. In het rustige dorpje Sudeck ligt deze prachtige en sfeervolle Finse blokwoning aan de rand van het bos. De ligging van het huis biedt u een schitterend uitzicht over de heuvels van het Sauerland.

Dit luxe huis heeft vele extra's te bieden; zowel binnen- als buitenshuis. Mooie en sfeervolle inrichting, luxe badkamer,wifi, hottub, loungeset en een luxe weber BBQ. Kortom; een heerlijk en compleet huis om eens even bij te komen zowel in de zomer als de winter.

De bekende en gezellige wintersportplaats Willingen ligt op zo'n 15 km afstand. Ook kunt u wandelen, mountainbiken, nordic walken, fietsen in de directe omgeving en zwemmen in de Diemelsee. Dit is een stuwmeer op ongeveer 5 km afstand waar u zandstrandjes, ligweiden, speeltoestellen voor de kinderen en gezellige restaurantjes en terrasjes vindt.

Daarnaast kunt u ook een bootje huren, waarmee u zelf een tocht over dit prachtige meer kan maken. In de zomermaanden vaart er ook een rondvaartboot. In Heringhausen, het plaatsje aan de Diemelsee is een zwembad met een binnen- en buitenbad.

Het huis is geschikt voor 6 personen en te huur voor een (mid)week of een weekend.

Zie website voor verdere informatie over beschikbaarheid, verhuur en prijzen
of mail : info@sauerlandhome.nl
mail ons
0031.615858994/(0)3345524615
Vor dem Immesberge 16
34519 Diemelsee, Sudeck, Duitsland
breng me hierheen