YURT LA GRANJA
ALHAURIN EN GRANDE • Deze Mongoolse yurt in het zuid Spaanse Andalusie is Glamping+. Hij staat op het kleinschalige La Casita vakantiepark La Granja de Antonio. Deze yurt is volledig opgetuigd als een luxe en comfortabel huis met 2 slaapvertrekken, beiden voorzien van airconditioning, een normale badkamer met een massage stoom-douche, privacy en een prive tuin. Natuurlijk kan je alle voorzieningen op het park gebruiken zoals het zwembad, het restaurant, de speeltuin en de SPA.
Het concept is zeer geschikt voor gasten met of zonder kinderen die iets anders zoeken dan een standaard appartement of villa. Hier vier je vakantie tegen een zeer gunstige prijs en... je kunt, maar hoeft niet te koken!

Rust en een persoonlijke benadering

La Granja de Antonio is een kleinschalig vakantiepark met slechts 12 vakantiewoningen. Het park heeft de opzet van een karakteristieke zuid Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren.
Hier heerst rust en het Andalusische landleven is ongerept. Zonovergoten dagen, heldere nachten en schitterende landelijke vergezichten. Een paradijsje op slechts 30 min. vanaf vliegveld Malaga!
De beheerders spreken Nederlands, dus al je wensen bespreek je in je eigen taal. Ze zijn altijd enthousiast en niets is hen te veel.

Verwarmd zwembad

Een verwarmd zwembad met ligweide en een sfeervol aangelegde lounge garden bieden je hier alle ruimte. Het zwembad is tussen 1 november en 1 mei verwarmd zodat het hele jaar kan worden gezwommen.

Eigen restaurant op het terrein

Op La Granja de Antonio ligt een eigen, kleinschalig restaurant zodat je samen uit eten kunt terwijl de kinderen slapen. Babyfoons zijn aanwezig. Liever vroeg eten, samen met de kinderen, op Nederlandse tijden? Ook dat kan hier!

Flamenco uitvoering bij La Casita: puur Spanje!

Speciaal voor gasten van La Casita is er van 1 mei - 1 november wekelijks een avond met een origineel Andalusisch flamenco optreden. Toegangskaarten kunt u reserveren bij uw boeking. Daarnaast zijn er op La Granja de Antonio wekelijks speciale avonden met paella, tapas en een Spaanse BBQ.
La Majada s/n
29120 Alhaurin en Grande, Spanje
breng me hierheen