VILLA AL BOUNIRE
DOCHAMPS • Villa Al Bounire ( 8-20 pers. ) is een ideale plek om met familie, vrienden of collega's een weekend, midweek of langere vakantie door te brengen in de Ardennen. Het huis ligt aan de rand van het knusse dorpje Dochamps van waaruit u fijne wandelingen en fietstochten in de natuur kunt maken. Ook andere outdooractiviteiten in de omgeving zijn mogelijk.

Het huis heeft een zeer grote tuin van 3 ha waarin jong en oud naar hartelust kan spelen, U kunt hier zelfs een balletje golf slaan. Doet u het liever wat rustiger aan dan kunt u op t mooie terras genieten van de prachtige omgeving of lekker genieten van de whirlpool. Door de beschutte ligging hebt u hier optimale privacy.

Door zijn comfort en gezelligheid is het hier heerlijk vertoeven in alle jaargetijden en de intieme sfeer die het het huis uitstraalt maakt dat u zich hier meteen thuis voelt.

Al Bounire heeft een gezellige zonnige zitkamer met houthaard en toegang tot het terras, een sfeervolle eetkamer, grote leefkeuken. Er zijn 8 slaapkamers en 5 geheel gerenoveerde badkamers. Er zijn 20 bedden
Rue du vieux Frêne 36
6960 Dochamps
breng me hierheen