VAKANTIEHUISJES LA BERGEROTTE
SAINT-MARIEN • We beschikken over 2 vakantiehuisjes, met voor elk wat wils.

Gîte “Four à pain” verhuren we al vele jaren en kent veel succes. Het is de oude bakoven die we gerenoveerd hebben tot een knusse woning en beschikt ook over een afgesloten privétuin met terras en pergola. Geschikt voor 2 tot 4 personen. Ideaal voor koppels of ouders met jonge kinderen.

Wegens de grote interesse hebben we besloten om ook de paardenstalling totaal om te bouwen tot gîte “L’Ecurie

Gîte “L’écurié” is heel ruim en licht, ideaal voor grote gezinnen of voor familie-uitstapjes. Geschikt voor 4 tot 6 personen.

Deze 2 vakantiewoningen bevinden zich op ons domein van 4 ha groot, een waar paradijs voor kinderen en ook huisdieren zijn hier meer dan welkom. U kunt hier zalig ontstressen, genieten van de rust, de natuur, de dieren en de gezonde buitenlucht. Wandel- en fietsroutes zijn hier in overvloed en weg van alle verkeersdrukte. In de nabije buurt kunt u ook kastelen, abdijen, musea, natuur- en dierenparken bezoeken, kortom voor ieder wat wils.

Dit alles spreekt u wel aan of hebt u familie, vrienden, collega’s die u dit wilt laten ontdekken? Contacteer ons dan gerust, we geven u met alle plezier de nodige informatie.
la Bergerotte
23600 Saint-Marien, Frankrijk
breng me hierheen