VAKANTIEHUIS RANNá ROSA - VAKANTIEBOERDERIJ NATUURLIJK SLOWAKIJE
MODRY KAMEN • Vakantiehuis "Ranná Rosa", gelegen op onze kleinschalige vakantieboerderij "Natuurlijk Slowakije" in het zonnige Zuiden van Slowakije.

Ranná Rosa is geschikt voor maximaal vier personen. Deze gezellige vakantiewoning gaat door voor een tiny house. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en het is van alle gemakken voorzien. Hier kun je genieten van de oude elementen die bewaard zijn gebleven en de natuur die je via de ramen naar binnen kijkt.

Van oudsher werd dit gebouw gebruikt als koeienstal en zomerkeuken. Het is gebouwd in authentieke Slowaakse stijl en is verbouwd met veel hergebruikte materialen zodat de nostalgische sfeer zo goed mogelijk bewaard is gebleven. De muren zijn meer dan een halve meter dik en zijn opgetrokken uit natuursteen met klei ertussen zoals hier al honderden jaren het gebruik is. De grote deur met raampartij geeft het gevoel één te zijn met de natuur. Een picknicktafel staat klaar om tijdens het eten te genieten van de natuur en de rond scharrelende kippen.

Vakantiehuis Ranná Rosa bestaat uit een woonkamer met open keuken en een badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Er zijn twee slaapkamers. Beneden een slaapkamer met een tweepersoonsbed met een aangrenzend een inloopkast en een slaapkamer op de vide, via een trap te bereiken, met ook een tweepersoonsbed. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar.
99201 Modry Kamen, Slowakije
breng me hierheen