UNIEK VAKANTIEHUIS ARDENNEN 14-26P MET BAR, SAUNA, BBQ-HUIS, 2HA PRIVACY, S
HARRE • Uniek Vakantiehuis Ardennen 14-26p met bar, sauna, BBQ-huis, 2ha privacy,... Reserveer je vakantie in de Ardennen met 100 eur korting in Juli of augustus in Charmechalet Sol Croupet via www.charmechalets.be !

SOL CROUPET is een authentieke Noorse Chalet van 460m2 voor 16 tot 26 pers. gelegen op 2 ha privacy, omringd door park, bos en weiden, met panoramisch zicht op het dorpje Harre (regio Manhay-Durbuy).

Wat mag je verwachten?
SOL CROUPET is volledig uitergerust voor groepen vrienden en families die willen genieten van een topweekend in de Ardennen!

Het huis heeft grote terrassen rondom met mooi uitzicht, er is een park, tuin en bos, een gezellige bar, een BBQ-feesthuisje en een ontspanningsruimte en sauna. Er zijn 8 slaapkamers, 7 badkamers, volledig uitgeruste open keuken, salons met open haard, grote eettafels. Het huis is gezellig ingericht met Afrikaanse invloeden van de voormalige piloot van pres. Mobutu. Er zijn 6 toiletten, flatscreen satelliet TV met ruim zenderaanbod, DVD, een leeshoek.

In de ontspanningsruimte vind je een sauna, biljart, kicker, darts, pingpongtafel.
We staan garant voor een persoonlijk onthaal en een 100% net en verzorgd huis. Traiteurdienst is mogelijk op vraag, de schotels (BBQ, paella, buffetten, …) zijn royaal. Wandelroutesvertrekken aan de chalet. Wild kan je vaak op het domein spotten.

TIJDIG RESERVEREN IS EEN MUST! Veel terugkerende huurders! Alle info op de site van www.charmechalets.be

Enkele sterke punten volgens huurders van vakantiehuis Sol Croupet:

- mooie, natuurlijke ligging
- supergezellig huis
- leuke bar
- open, volledig ingerichte keuken met zicht op park
- BBQ huisje met open haard, tof voor feestjes
- speel- en ontspanningszaal
- slaapkamers hebben aparte wastafel en douche, er zijn 6 toiletten
- saunakamer
- alles heel netjes en onderhouden
- de tuin is zeer groot
- zeer goede prijs-kwaliteit
- talrijke bezienswaardigheden in de omgeving

Leuk voor de kids :

* uitstapjes: kajak, Parc Chlorophyl, Forestia, Houtopia, PlopsaCoo, Monde Sauvage, …

* In Sol Croupet: ontspanningsruimte, binnen-en buitenspelen zoals: pingpong, kicker, kegelspel, blikgooien, ringwerpen, jeu de boules, darts voor kids, ...

Fietsen kunt u stallen in de garage. Hout is voorzien. Er zijn 2 babybedjes met dekentjes, 2 kinderstoelen, 1 verzorgingstafel.

Wij voorzien een persoonlijk onthaal, directe afrekening, verwarmd huis bij aankomst en een net en verzorgd huis.
Sol Croupet is heel geliefd omwille van zijn unieke karakter, uitzonderlijke ligging en prima prijs/kwaliteit. Reserveer dus tijdig! Huisdieren zijn niet toegelaten.

tot binnenkort!
Marlies: 0493/113866
WWW.CHARMECHALETS.BE
mail ons
0032.493 11 38 66
6960 Harre
breng me hierheen