SANS SOUCI
ROCHE-SAINT-SECRET-BéCONNE • U bent op zoek naar een vakantieverblijf met alle denkbare comfort, een eigen zwembad, een schitterende omgeving, oeroude, maar vooral ook oergezellige stadjes en met gegarandeerd 2.700 uur zon per jaar? Kom dan naar het gastenverblijf in ons huis Sans SouCi in de Drôme Provençale, midden tussen lavendelvelden en wijngaarden.

Het gastenverblijf ligt op de begane grond, heeft een eigen ingang en is aangepast voor rolstoelgebruik. Het biedt optimaal comfort aan twee personen, maar is ook geschikt voor vier personen. Er is satelliet-tv, telefoon en wifi

In de buurt is veel te zien en te beleven: stadjes als Grignan, Dieulefit en Nyons zijn een bezoek meer dan waard. Dat geldt ook voor de Mont Ventoux, Avignon Orange. Wandelen en fietsen kan volop In de directe omgeving, evenals tennissen, golfen, paardrijden, parapenten en nog veel meer. Wie van een goed glas wijn houdt, vindt een keur aan beroemde wijnen vrijwel om de hoek: Châteauneuf du Pape, Gigondas, Vacqueyras, Beaumes de Venise, enz., enz.
chemin des Plaines Nord
26770 Roche-Saint-Secret-Béconne, Frankrijk
breng me hierheen