PUUR ARDENNEN
BEFFE • Onze ruime en compleet uitgeruste chalet met garage is gelegen te Beffe (Rendeux) nabij La Roche en Durbuy en is geschikt voor 6 personen. Vernieuwd met oa. nieuwe badkamer en keuken met alle modern comfort (HD tv, vaatwas, wasmachine, droogkast enz.) Gratis WIFI internet! Er zijn 3 slaapkamers. Een babybedje en eetstoel zijn ter beschikking.

De chalet is gelegen aan de rand van le Village du Bois d'Arloigne en is vlot te bereiken. Vanop het terras heb je een mooi vergezicht. Vanaf de chalet kan je zeer mooie wandelingen starten en in de nabije omgeving zijn er leuke uitstapjes te maken, ook met de kinderen (oa Plopsa Coo, mooi park met wilde dieren en grote speeltuin in La Roche, grotten van Hotton). Gezellige restaurantjes, prachtige natuur, rust ... je kan het er allemaal ontdekken. Je huisdier is welkom. Onze woning is altijd net en zeer goed onderhouden.

Voor meer info omtrent beschikbaarheid, huurprijs, omgeving, tips voor uitstapjes voor groot als klein, gastenboek en veel foto's ... bezoek onze nieuwe website. Lees de gastencommentaren en overtuig jezelf ;-)

Huurprijs vanaf 180 euro.
mail ons
0032.50 31 36 83
Rue des Rossignols
6987 Beffe
breng me hierheen