MONTE VALE PEREIRO
CERCAL • Monte Vale Pereiro is gelegen in het zonovergoten Portugal, de Alentejo nabij Vila Nova de Milfontes en Cercal op 20 km van zee en strand, bestaande uit 3 vakantiehuizen, Casa Sines, Casa Porto Covo en Casa Cercal.

De vakantiehuizen zijn vrij gelegen en bieden een prima uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of paardrijden. De Atlantische oceaan met haar ruige kustlijnen en mooie (privé)stranden zijn goed en snel bereikbaar.

Op het landgoed van ruim 12 hectare, gelegen midden in de natuur, treft u fruitbomen, een zwembad, stallen en paarden aan.

De elektriciteitsvoorziening is volledig op zon- en windenergie. Bovendien heeft u een prachtig panoramisch uitzicht vanaf het zwembad.

De directe omgeving biedt u o.a.: natuur, strand, cultuur en watersport en dat allemaal vanuit uw eigen vakantiehuis in Portugal.

Elk vakantiehuis is geschikt voor 2 tot 4 personen en is voorzien van een romantische houtkachel, waardoor de vakantiehuizen ook geschikt zijn voor vakantie in het vroege voorjaar, late najaar en de winter.
Apartado 62
7555-999 Cercal, Portugal
breng me hierheen