LE CHEVAL
LA CELLETTE • Het uit natuursteen opgetrokken huisje, daterend uit de 19e eeuw, is omgetoverd tot een 4 sterren vakantiebestemming. Van binnen geheel gerestaureerd met als uitgangspunt: de sfeer van vroeger met het comfort van heden. De totale woonoppervlakte is 90m2.

Aan de zonzijde het overdekt terras met uitzicht over de heuvels. Er is een buitenkeuken met een wokbrander, gas barbecue met bakplaat en lavasteengril, een Weber houtskoolgril en een vuurkorf. Vanaf uw terras kan u lang nagenieten van de ondergaande zon en de opkomende sterrenhemel met zijn melkweg.

Op het ondergedeelte van het terrein ligt, door natuurlijke hagen omringd, het door zonne-energie verwarmd zoutwater zwembad. Afmeting 8 x 4 mtr. en 1.45 mtr. diep. Dit maakt het water milieu vriendelijk en is aangenamer voor uw huid. (geen chloor) Het verwarmd zwembad is open van eind mei tot begin september, afhankelijk van de zonne-energie. Het heeft een ruim betegeld terras met badhuisje, douche en kleedruimte.

**** volledig ingerichte keuken met alles voor de koffieliefhebber oa. filter-, senseo- en Espresso-apparaat.
**** woonkamer met houtkachel en schouw
**** Gratis WIFI ontvangst in uw huisje, onder het overdekt terras en in de tuin..
**** Roken binnenshuis verboden. Het overdekt buitenterras biedt goede alternatieven.

Vakantiehuisje ”Le Cheval” ligt midden in de natuur aan een boerenpad met uitzicht over de glooiende heuvels van de Auvergne. De wandelroute, Le Renard, loopt langs het huisje en voert U langs de mooiste plekjes van de omgeving. Binnen 15 minuten autorijden zijn er 3 zwemmeren, de wildwater rivier de Sioule, de natuurstenen spoorwegbrug Les Fades, de waterval van St. Priest, het 66 meter diepe kratermeer van Manzat etc etc.
Pionsat met zijn chateau ligt op 2 autominuten rijden. U vindt er 2 bakkers voor uw dagelijks vers stokbroodje, een ambachtelijke slager en supermarkt Intermarché. Op vrijdag is er tevens de wekelijkse versmarkt.
Chez Tullat
63330 La Cellette, Frankrijk
breng me hierheen