LE RêVE DU SANGLIER
STOUMONT • Aan de rand van het bos, in het hart van de Belgische Ardennen ligt dit voormalige hotelletje dat is verbouwd tot een luxe (vakantie)verblijf voor natuurgenieters, wandelaars, fietsers en lekkerbekken, groepen of gezelschappen tot 12 personen.

'LE RêVE DU SANGLIER' ligt net buiten het dorpje Les Forges, in de provincie Luik en is van alle gemakken voorzien.

Het vakantieverblijf beschikt over 5 tweepersoonskamers, één slaapkamer voor 4 personen met enkele bedden (stapelbedden) en 4 badkamers, allen met een inloopdouche waarvan één badkamer bovendien met een authentiek ligbad op pootjes is uitgerust. In één van de slaapkamers staat een houten kinderledikant.

De ruime keuken beschikt over een groot gasfornuis (6-pitter), een oven, een frituur, een vaatwasmachine en meer dan voldoende koelgelegenheid. Fonduesets, schalen en pannen, een ruim servies en glaswerk zijn aanwezig.

Daarnaast is het originele restaurant van het voormalige hotelletje omgebouwd tot een gezellige eet- en leefruimte met daarin een grote professionele houtoven die zeer geschikt is voor het maken van pizza's, het bakken van brood, focaccia's, het bakken van taarten maar ook voor het bereiden van diverse slow cooking vlees-, vis- en groentegerechten.

De ideale plek dus voor kookliefhebbers en zeer geschikt voor het geven van kookworkshops, cocktail presentaties of voor het samen komen /samen koken van kookclubjes of andere culinaire gezelschappen! Neem eens een kijkje op onze website!

In de tuin achter het huis stroomt een klein beekje, ijskoud water rechtstreeks uit de Bru bron. In dit beekje zie je geregeld kleine forelletjes, die er langzaam opgroeien tot ze groot genoeg zijn om in het riviertje de Lienne te kunnen gaan zwemmen. Verder is in de tuin ook een vuurplaats en een grote stenen BBQ. Op het terras bevindt zich een lange eettafel.

Vanuit de tuin loopt u zo het uitgestrekte bos in en is de kans groot dat u er herten, vossen, dassen of everzwijnen spot.

Van hieruit kunnen direct wandelingen worden gemaakt en kunnen kinderen lekker spelen. In overleg is er natuurlijk ook voor lieve honden (of andere huisdieren) plek in 'LE RêVE DU SANGLIER'.

Kortom, 'LE RêVE DU SANGLIER' biedt een fantastische ambiance voor groepen om in een fijne, sfeervolle, smaakvolle, luxe en tegelijkertijd natuurlijke omgeving te verblijven.
Forges, 58
4987 Stoumont
breng me hierheen