LANDGOED BONNEBLOND
SAINT-DéSIRé • Bonneblond is een groepsaccommodatie (voor 20 personen) en bestaat uit drie gebouwen, het woonhuis, de voormalige hoofdboerderij en de voormalige geitenstallen. De gebouwen zijn smaakvol gerenoveerd en bieden ruimte aan twintig gasten.
Bonneblond is te huur voor minimaal drie nachten, dus geschikt voor een lang weekend of midweek maar absoluut voor langer, heerlijk uw vakantie op het Franse platteland!
Landgoed Bonneblond heeft een eigen zwembad en een meer waar heerlijk in gezwommen of gevist kan worden.
In het woonhuis is een woonkamer, keuken, twee badkamers en zes slaapkamers, waarvan drie op de begane grond en drie op de eerste verdieping. Totaal kunnen er 14 gasten slapen in de woonboerderij.

In de voormalige geitenstallen bevinden zich de drie tweepersoons appartementen, voor totaal 6 personen. De appartementen ingericht met een moderne twist waarbij de authentieke details behouden zijn. De appartementen zijn voorzien van een zithoek, eethoek, kleine keuken en een badkamer met douche en toilet.

In de recreatieruimte is een bar met open haard, dames- en herentoilet, een zomerkeuken met ruime eetgelegenheid en een zolder met uitzicht op de zomerkeuken, die gebruikt kan worden als cursusruimte, de zolderruimte is voorzien van een klein podium.
Bonneblond
03370 Saint-Désiré, Frankrijk
breng me hierheen