LAGABELLA
SEDELLA • Onze B&B ligt verscholen achter een heuvelrug op de Mudejarroute tussen de witte Moorse dorpen Canillas de Aceituno en Sedella aan de rand van het natuurpark Sierras de Tejeda y Almijara. Een verblijf in volle natuur, op een uurtje rijden van Malaga en een half uurtje van zee. Een paradijs onder een meestal blauwe lucht en zuiderse zon voor al wie zich wil onttrekken aan de dagelijkse werkdruk. Ideaal als uitvalsbasis om Andalusië verder te verkennen.
Het is even wennen aan de diepe stilte, soms onderbroken door het weergalmen van enkele geitenbellen.

We liggen binnen redelijke rijafstand van boeiende kunst- en cultuursteden zoals Malaga, Granada, Nerja, … en voor de verkenners liggen wandelwegen zoals de GR 249 naast de deur. In deze overweldigende ruige natuur kunnen wandelaars, fietsers en vogelspotters heerlijk genieten.

Ons gastenhuis telt drie kamers, elk met eigen toegang en privéterras, satelliet-TV met TV-Vlaanderen en Kanaal Digitaal evenals gratis WIFI. Een groot zwembad zorgt voor verkoeling.

We bevinden ons op 2 km afstand van het typisch Spaanse dorpje Sedella en 4 km van Canillas waar er verschillende restaurants en tapabars te vinden zijn. Op aanvraag bieden wij lunch en avondmaal aan of kunt u gebruik maken van onze buitenkeuken met BBQ.

Lagabella is een warm nest in een vrij ongerept stuk brute natuur waar onze gasten zich bij aankomst al onmiddellijk ‘thuis’ voelen.
mail ons
0034.626 386 276
Los Olivos / Puerto del Olivar
29715 Sedella, Spanje
breng me hierheen