HOEVE ESPEWEY
HOMBOURG • U bevindt zich op onze boerderij in Hombourg temidden van een historisch, idyllisch heuvellandschap in België met een schitterend panoramisch uitzicht. Het grenst in het noorden aan Zuid-Limburg (Nederland) en in het zuiden aan de Ardennen. Het wordt het ‘Pays de Herve’ genoemd. De omgeving kleine authentieke dorpjes met bistro-achtige restaurantjes, stoere kastelen en een heleboel prachtige natuur om heerlijk in weg te dwalen.

De 3 vakantiewoningen van de boerderij zijn uiterst compleet van uitrusting en met zorg en aandacht ingericht, voorzien van een woonkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet, slaapkamer(s) of vide.

Het uitzicht vanuit de woningen is werkelijk adembenemend mooi. U overziet vanaf de boerderij het Geuldal en kijkt tot ca 45 km de Duitse Eiffel in.

De woningen hebben Wifi ontvangst. Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoeltjes en ledikantjes in de woningen aanwezig. Tegen een vergoeding van 6,- euro per nacht mag u Bello ook meebrengen.

Voor de zomermaanden heeft onze hoeve een eigen zwembad en een enorme lig- en speelweide op het achterliggende erf. U vindt daar een aantal terrassen met gezellige zitjes die u alle privacy bieden wanneer u zich met familie of vrienden wilt treffen.
mail ons
0032.(0)87 78 89 97
Rue de Sippenaeken 189
4852 Hombourg
breng me hierheen