HET RODE HUIS
BURG-REULAND • Volledig ingericht vakantiehuis in Auel op een 3 km van Burg Reuland en 10 km van Sankt Vith. Rustige omgeving met veel natuur. Gelegen in de vallei van de Our.

Woning uitgerust met CV en pelletkachel, een volledige ingerichte keuken met elektrisch kookvuur en oven, microgolf, afwasmachine, grote ijskast met diepvries. Woonkamer met salon en TV. (TV-Vlaanderen). Appart toilet op het gelijkvloers. Het huis is geschikt voor maximum 7 personen. Er zijn 4 slaapkamers.

1 met bed van 1,80 m breed, 1 met bed van 1,60 m breed, 1 met bed van 1,40 m breed, 1 met enkel bed en 1 bed op overloop.
Er is een grote badkamer op de verdieping met lavabo, douche en ligbad en WC.
Tevens is er een sauna voorhanden.

Burg Reuland is een streek die heel goed geschikt is voor wandelaars of fietsers en in de omgeving zijn er veel toeristische bezienswaardigheden.

Zie ook: http://www.reuland-ouren.be/nl/freizeit/activiteiten/ Huisdieren toegelaten op het gelijkvloers (niet op slaapkamers).
Roken in de woning is verboden.

Voor uw dagdagelijkse benodigdheden kan u makkelijk in Burg Reuland op 3 km (café en bakker) of in Sankt Vith op 10 km terecht (alle voorzieningen).

Handdoeken, badlakens, keukenhanddoeken alsook lakenpakketten zelf mee te brengen.Voor meer inlichtingen kan je altijd terecht bij Luc Proost :
Mail: lucproost@scarlet.be
GSM: 0032479583013
mail ons
0032.479 58 30 13
-
4790 Burg-Reuland
breng me hierheen