GITE BEAUZONNETTE
LABLACHERE • Aan de rand van het Zuid-Franse dorpje Lablachère, aan de voet van het Parc Régional des Monts d'Ardeche en in het verlengde van de wijngaarden, liggen deze 2 gezellige vrijstaande en kindvriendelijke vakantiewoningen Beauzonnette (max 5 pers.) en Petite Beauzonnette (max 4 pers.). Elke gite beschikt over een verwarmd prive zwembad en airco !

Vanop het overdekte terras heb je een mooi zicht op het verwarmd privé zwembad gelegen tussen de olijfbomen. Het zwembad is eveneens omheind met daarbij nog een extra gereglementeerd alarm.
De gites beschikken over 2 (Petite Beauzonnette) of 3 slaapkamers (Beauzonnette), living, salon en een gezellige moderne ingerichte keuken met kookplaat, dampkap, frigo met vriesvak, microgolfoven, vaatwasser, koffieapparaat enz. Zelfs de wasmachine werd niet vergeten.

Het geheel werd met zorg en smaak ingericht door de Belgische eigenaars en met de nodige aandacht voor de hedendaagse technologie zoals WIFI en satelliet tv voor Vlaamse/Nederlandstalige zenders.
Kortom al het nodige om te genieten van een een gezellige en leuke vakantie vol comfort.
Dit alles gelegen aan een prachtig natuurgebied, aan de zuidkant van het Centraal Massief, met een rijkdom aan rivieren. Kortom een waar paradijs voor families en wielerliefhebbers.
mail ons
0033.475 353 319
Beauzonnet 1
07230 Lablachere, Frankrijk
breng me hierheen