FINCA PARAISO - LA PALMA
LA PALMA • Finca Paraiso biedt 2 geheel nieuwe, luxe vakantiewoningen aan op het wandeleiland bij uitstek: La Palma.

Finca Paraiso – La Palma is gelegen in een prachtige tuin, deels aangelegd en deels wild gelaten, op een terrein van bijna 6.000 m2. De woningen zijn in het najaar van 2018 volledig verbouwd en beschikken over een luxe keuken, modern sanitair, een nieuwe vloer, dubbele beglazing, airconditioning en een geheel nieuwe inrichting.

Finca Paraiso Arriba en Abajo liggen boven elkaar met elk een eigen, onafhankelijke ingang op begane grondniveau; de appartementen zijn tegen een helling gebouwd. Ze beschikken beide over een ruim terras met een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan en de bergen. Daarnaast is er een panoramaterras in het hoger gelegen deel van de tuin met ligbedden en een zitje. En in het kleine zwembad kunt u heerlijk afkoelen op warme dagen.

De vakantiehuizen zijn gelegen aan de GR130, dus wandelen vanuit de achtertuin. Op La Palma is meer dan 1.000 km aan wandelpaden uitgezet. Uitgebreide wandelinfo en -routes zijn beschikbaar voor de gasten. Onze doelgroep zijn actieve, sportieve wandelaars.
La Palma, Spanje
breng me hierheen