CHEZ MéMé DELPHINE
MOUTIER-MALCARD • Onze gezellige 4-persoons gîte is het restultaat van een grondige renovatie van de fermette waaraan ons grote maison de maître (B&B) is gebouwd. De gîte is smaakvol ingericht, wordt centraal verwarmd en is van alle gemakken voorzien.

Er zijn twee 2-persoons slaapkamers met een gezamenlijke badkamer met douche, wc en wastafel. De woonkamer heeft een zit-, eet- en keukengedeelte met kookplaat, koelkast, oventje en vaatwasser. Er is een tv/dvd- en een radio/cd-speler en gratis WiFi.

Het totale complex staat op 3500 m2 grond, is aan drie zijden omgeven door tuin en weiden en heeft een binnenhof. De gîte kijkt uit op de cour (binnenhof) en op het - overigens rustige - weggetje langs ons huis.

Huurders hebben een eigen intieme tuin tot hun beschikking, maar mogen natuurlijk ook gebruik maken van de cour en de tuin van het grote huis. De tuinen geven een prachtig uitzicht op de omringende valleien.

Kinderen (en hun ouders) kunnen genieten van onze kleine kinderboerderij. Als er plaats is, kan er gebruik worden gemaakt van de Table d'Hôtes (gezamenlijke avondmaaltijd) van de B&B.
Route du Geay 3
23220 Moutier-Malcard, Frankrijk
breng me hierheen