CHALETS DE L'EAU VERTE & SPA
MARCHAL • De Chalets de l'Eau Verte in de Cantal, tussen het departement Puy de Dôme en Corrèze, is ideaal gelegen. De geografische ligging in het centrum van Frankrijk tussen de regio's Auvergne en Limousin, is werkelijk het ideale vertrekpunt om het Centraal Massief te ontdekken.

De chalets bevinden zich op een mooi ruim terrein midden in de groene natuur, Het terrein wordt doorkruist door een beekje en is omringd door bergen en bossen. De kinderen spelen een partijtje voetbal in de wei of gaan vissen in de vijver. In de gemeenschappelijke ruimte staat een tafeltennistafel en tafelvoetbal. Het vakantiepark geeft haar gasten informatie over uitstapjes en wandelingen. Mountainbikes zijn te huur. op vakantiepark Les Chalets de l'Eau Verte.

In de directe omgeving liggen diverse meren. In al deze meren kun je vissen. Het meer van Lastioulles is zeer geschikt voor waterrecreatie in de zomer met strand.

De regio Auvergne is een indrukwekkend, uitgestrekt landschap dat gedomineerd wordt door vulkanen en dat aangetrokken wordt door de natuurliefhebbers in de zomer en ook in de winter wanneer de toppen met sneeuw zijn bedekt.
Le Jagounet
15270 MARCHAL, Frankrijk
breng me hierheen