CHALET BARVAUX
BARVAUX-SUR-OURTHE • In Barvaux sur Ourthe (gemeente Durbuy) in de Belgische Ardennen, staan deze 2 ruime en comfortabele 2 tot 6 persoons chalets, met elk een mooie en omheinde tuin van ca. 750 m².

De chalets staan in een rustige beboste omgeving met private vakantiehuizen en hebben een mooie ligging aan de bosrand met uitzicht op een hertenkamp. De chalets zijn aan de achterzijde met elkaar geschakeld, maar de rust en privacy is gegarandeerd door de grote tuin. Een ideaal vakantieoord voor liefhebbers van rust, natuur en lekker Bourgondisch leven. Of u nu met zijn tweeën gaat, met de kinderen of met vrienden, hier kunt u genieten van een welverdiende periode van rust en ontspanning. Uw hond is natuurlijk ook welkom.

Veilig en vertrouwd huren.

Het vakantiehuis is voorzien van brandblussers, brandmelders en aardlekschakelaars. De vakantiewoning wordt vooraf grondig gecontroleerd door de beheerder ter plaatse.

Wanneer u liever een actieve vakantie heeft, dan kunt u zich hier ook uitleven en op avontuur gaan in de prachtige omgeving. Barvaux ligt, zoals u zelf kunt ontdekken, in een van de mooiste streken van de Ardennen. Het huis ligt in een bosrijk gebied op ruim èèn kilometer van Barvaux en op 5 km van Durbuy. Parkeren is hier geen probleem, bij elk chalet kunt u twee auto's kwijt.
Allee du Val 41
6940 Barvaux-sur-Ourthe
breng me hierheen