APPARTEMENT PUEBLO PINOS BEGANE GROND
APPINGEDAM • La Escala is een badplaats aan de Costa Brava met een aantal mooie baaien en zandstranden, een haven en een oud karakteristiek centrum. De oude wijk van La Escala straalt een bijzondere sfeer uit, met smalle straatjes en gemoedelijke pleintjes. De stranden, de boulevard en de wekelijkse markt zijn niet weg te denken uit het straatbeeld van L'Escala.Voor watersportliefhebbers zijn er volop aktiviteiten.

Appartement Pueblo Pinos

Appartement op de begane grond met zwembad, 250 meter van strand, zee, boulevard en inkoopmogelijkheden. Woonruimte met open keuken, badkamer, 1 slaapkamer met 2 persoonsbed en nog eens 2 slaapplaatsen in de woonruimte door middel van 2 separate slaapbanken. Volledig ingericht en voorzien van allerlei eigentijdse apparatuur. Priveparkeerplaats direct achter het appartement.Uitzicht vanaf uw eigen terras op het zwembad en de gezellige binnentuin, beide 's avonds verlicht.


Wij werken samen met onze contactpersoon in La Escala.
Hij verzorgt de informatie van zijn woningaanbod in Spanje en Duitsland en wij presenteren zijn aanbod in Nederland en Belgie.

Indien onze appartement niet aan uw wensen voldoet, kijkt u dan op de website www.pueblopinos.nl Wij hebben wellicht een andere passende vakantieadres voor u.
Mocht u belangstelling hebben of wenst u meer informatie, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0596-629435 of 06-27023317.
Ook 's avonds en in het weekend.
mail ons
0031.596 629435
Appingedam, Nederland
breng me hierheen